Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Udziec z indyka w pomarańczach"
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23106
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23106
Składniki
Wymieszaj oliwę z keczupem, przyprawą do grilla i suszonymi warzywami. Mięso posól, natrzyj marynatą. Pomarańcze obierz, pokrój w plastry (kilka odłóż do dekoracji).
Mięso oraz pokrojoną cebulę włóż do naczynia żaroodpornego. Piecz około 1,5 godz. 20 minut przed końcem, połóż na mięso plastry pomarańczy.
Przepis Aleksandry Jarockiej z Pabianic</strong>Źródło: Takie jest życie