Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Warzywa w zalewie pomidorowej"
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12916
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8025
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 298
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2178
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 705
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12916
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8025
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 298
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2178
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 705
Składniki
Ogórki umyj, obierz i pokrój w talarki. Cebulę poszatkuj.
Fasolkę umyj, przetnij na pół i ugotuj w osolonej wodzie. Odcedź i ostudź. Dodaj do miski z ogórkami i cebulą.
Olej wymieszaj z octem, koncentratem pomidorowym, solą, cukrem i pieprzem. Wymieszaj.
Warzywa przełóż do słoików. Zalej przygotowaną zalewą pomidorową i zapasteryzuj.
<strong>Przepis nadesłała: Magdalena Małek</strong>Źródło: Kurier TV