Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla zabieganych może być jako szybki obiad lub kolacja.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10572
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6104
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4725
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10572
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6104
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4725
Składniki
Warzywa pokroić w kostkę. Parówki pokroić w talarki.wszystko wrzucić na patelnię,dodać masło podlać odrobiną wody i dusić 15 min. Doprawić do smaku.
Kasza została mi z poprzedniego dnia,więc dodałam do warzyw. Na wierzch ułożyć plasterki sera żółtego,i poczekać do jego rozpuszczenia.
Smacznego życzę!