Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do wykonania,smaczne,lekkostrawne.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 59
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1998
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 59
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1998
Składniki
ziemniaki,pomidory,bakłażan i paprykę pokroic w dośc dużą kostkę,marchew,cukinię i cebulę w plasterki,Wszystko razem wymieszac z przyprawami,wyłożyc na blaszkę,podlac bulionem wymieszanym z przecierem,nakryc fola aluminiową.Piec w temp.180 st około 35-40 min,następnie zdjąc folię i miękkie warzywa polac sokiem z cytryny,wymieszac.Jeszcze chwilę piec aż się trochę zrumieni. Jesli ktoś nie lubi bardzo kwaśno,można nie dodawac cytryny.
Podawac z ryżem na sypko lub same.