Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2602
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1087
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4887
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 393
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 860
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 10917
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2602
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1087
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4887
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 393
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 860
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 10917
Składniki
Ziemniaki dokładnie wyszoruj, ugotuj w mundurkach w lekko posolonej wodzie. Cebulę obierz, posiekaj. Pozostałe warzywa umyj, osusz. Ogórek i pomidory potnij w kosteczkę. Paprykę oczyść, pokrój na kawałeczki. Natkę umyj, osusz, posiekaj. Pokrojone warzywa wymieszaj z natką. Przypraw solą i pieprzem.
Ziemniaki odcedź, głęboko natnij, W nacięcia powtykaj kawałki sałaty.
Połowę pokrojonych warzyw połącz z serkiem. Włóż w nacięcia w ziemniakach. Obłóż pozostałymi warzywami i od razu podawaj.
<strong>Wersja zapiekana</strong>
Serek homogenizowany zastąp 20 dag startego żółtego sera. Wymieszaj go ze wszystkimi pokrojonymi warzywami. Napełnij tym nacięcia w ziemniakach. Piecz 5 min w 180 st.
porcja: 2,95 zł; 375 kcalŹródło: Tina