Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała uczta dla wegetarian.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3328
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 85
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 822
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 81
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 209
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3328
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 85
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 822
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 81
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 209
Składniki
Wykonanie: Cebulę, pieczarki oczyścić, posiekać, wrzucić do rondla z olejem, przyprawić magii i podsmażyć przez 15 minut co jakiś czas mieszając. Następnie dodać pokrojoną w kostkę cukinię (nie obierać ze skórki), paprykę, podlać wodą i gotować na małym ogniu do miękkości warzyw. Fasolę odsączyć na sicie, dodać do lecza i jeszcze chwilę podgotować. Wlać sos boloński, pomidory, przyprawić do smaku solą, magii i pieprzem. SMACZNEGO.