Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka zawiera dużo składników mineralnych, żelaza, cynku, miedzi, witamin: A, D, B2, B12 oraz kwas foliowy.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1483
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1472
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1696
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1483
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1472
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1696
Składniki
Wątróbkę oczyścić z błon, umyć i pokroić, następnie zalać mlekiem i zostawić na 1 godzinę.
Odsączyć, obtaczać w mące i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.
Osobno podsmażyć pokrojoną w piórka cebulę.
Usmażoną wątróbkę przełożyć do naczynia z cebulą wymieszać i przyprawić pieprzem.
Wątróbkę solić przed samym podaniem. SMACZNEGO!