Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wątróbka z grzybami"
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 93
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 93
Składniki
Wątróbkę umyj, pokrój w paski. Zalej mlekiem i odstaw na godzinę.
Cebulę oraz pieczarki obierz i pokrój w plasterki. Cebulę zeszklij na oliwie, pieczarki podsmaż oddzielnie na maśle. Wymieszaj oba .
Osobno zrumień wątróbkę, dorzuć do pieczarek. Podlej winem, bulionem i duś kwadrans. Przypraw. Wątróbkę możesz podać z jabłkami. W rondlu podduś pokrojone owoce, wątróbkę podsmaż. Połącz i chwilę duś razem. Przypraw.Źródło: Kurier TV