Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, szybkie i rozgrzewające wegańskie curry!
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3761
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 170
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3761
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 170
Składniki
•Składniki: 400g ugotowanej ciecierzycy 2 duże bataty 1 tofu(180gram) 2 cebule 400 g mleczka kokosowego Przyprawy:sól, pieprz, curry, płatki chilli, imbir świeży Bataty i cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na złoty kolor. Dodajemy ciecierzycę, oraz mleczko kokosowe. Na drugiej patelni grillujemy tofu obtoczone curry. Gdy bataty zmiękną dodajemy tofu i przyprawy. I mamy przepyszne, szybkie rozgrzewające wegańskie curry! Mam nadzieję, że będzie smakowało tak jak smakuje całej mojej rodzinie. :)