Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, szybkie i rozgrzewające wegańskie curry!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1927
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3876
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3681
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 476
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1927
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3876
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3681
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 476
Składniki
•Składniki: 400g ugotowanej ciecierzycy 2 duże bataty 1 tofu(180gram) 2 cebule 400 g mleczka kokosowego Przyprawy:sól, pieprz, curry, płatki chilli, imbir świeży Bataty i cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na złoty kolor. Dodajemy ciecierzycę, oraz mleczko kokosowe. Na drugiej patelni grillujemy tofu obtoczone curry. Gdy bataty zmiękną dodajemy tofu i przyprawy. I mamy przepyszne, szybkie rozgrzewające wegańskie curry! Mam nadzieję, że będzie smakowało tak jak smakuje całej mojej rodzinie. :)