Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, szybkie i rozgrzewające wegańskie curry!
Roladki z tortilli to świetny pomysł na szybką, a jednocześnie elegancką prze...
Odsłon: 2616
Jeśli szukasz przepisu, który połączy smak soczystego mięsa, aromatycznych zi...
Odsłon: 674
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 1984
Roladki z tortilli to świetny pomysł na szybką, a jednocześnie elegancką prze...
Odsłon: 2616
Jeśli szukasz przepisu, który połączy smak soczystego mięsa, aromatycznych zi...
Odsłon: 674
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 1984
Składniki
•Składniki: 400g ugotowanej ciecierzycy 2 duże bataty 1 tofu(180gram) 2 cebule 400 g mleczka kokosowego Przyprawy:sól, pieprz, curry, płatki chilli, imbir świeży Bataty i cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na złoty kolor. Dodajemy ciecierzycę, oraz mleczko kokosowe. Na drugiej patelni grillujemy tofu obtoczone curry. Gdy bataty zmiękną dodajemy tofu i przyprawy. I mamy przepyszne, szybkie rozgrzewające wegańskie curry! Mam nadzieję, że będzie smakowało tak jak smakuje całej mojej rodzinie. :)