Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, szybkie i rozgrzewające wegańskie curry!
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
•Składniki: 400g ugotowanej ciecierzycy 2 duże bataty 1 tofu(180gram) 2 cebule 400 g mleczka kokosowego Przyprawy:sól, pieprz, curry, płatki chilli, imbir świeży Bataty i cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na złoty kolor. Dodajemy ciecierzycę, oraz mleczko kokosowe. Na drugiej patelni grillujemy tofu obtoczone curry. Gdy bataty zmiękną dodajemy tofu i przyprawy. I mamy przepyszne, szybkie rozgrzewające wegańskie curry! Mam nadzieję, że będzie smakowało tak jak smakuje całej mojej rodzinie. :)