Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, szybkie i rozgrzewające wegańskie curry!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5626
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1108
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12216
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5164
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1533
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5626
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1108
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12216
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5164
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1533
Składniki
•Składniki: 400g ugotowanej ciecierzycy 2 duże bataty 1 tofu(180gram) 2 cebule 400 g mleczka kokosowego Przyprawy:sól, pieprz, curry, płatki chilli, imbir świeży Bataty i cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na złoty kolor. Dodajemy ciecierzycę, oraz mleczko kokosowe. Na drugiej patelni grillujemy tofu obtoczone curry. Gdy bataty zmiękną dodajemy tofu i przyprawy. I mamy przepyszne, szybkie rozgrzewające wegańskie curry! Mam nadzieję, że będzie smakowało tak jak smakuje całej mojej rodzinie. :)