Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wieprzowe kęski"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 684
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 28
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 201
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 237
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 385
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 684
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 28
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 201
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 237
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 385
Składniki
Mięso umyj, pokrój w kostkę, przypraw solą i pieprzem. Patyczki do szaszłyków mocz przez godzinę w zimnej wodzie. na marynatę połącz ze sobą w dużej misce, zanurz w niej mięso, odstaw na godzinę do lodówki.
Zamarynowane mięso nabijaj na patyczki, obsmaż na rozgrzanym oleju, przełóż do naczynia żaroodpornego, podlej odrobiną wody i piecz w piekarniku pod przykryciem przez 20 minut w temp. 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień