Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wieprzowina w kilku smakach"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 72
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 126
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 72
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 126
Składniki
Mięso umyj i pokrój na kawałki. Dopraw przyprawami i podsmaż na oleju. 2. Dodaj wszystkie warzywa pocięte na drobne kawałki oraz mrożonkę. Zalej całość bulionem i duś do ich miękkości. 3. Następnie dorzuć minimarchewki, wlej sos sojowy oraz wódkę i zagęść całość mąką ziemniaczaną wymieszaną z wodą.
Kasia Zalewska z SulejówkaŹródło: Super TV