Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wieprzowina w piwie"
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 304
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 398
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 588
Polecam.
Odsłon: 866
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 304
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 398
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 588
Polecam.
Odsłon: 866
Składniki
Mięso opłucz, osusz, pokrój w kostkę i dopraw pieprzem. Obierz cebulę, drobno posiekaj, oczyść grzyby i pokrój na większe kawałki. Rozgrzej w rondelku olej i przyrumień na nim cebulę.
Dodaj mięso i podsmaż je. Wsyp cukier, a kiedy się skarmelizuje, dodaj musztardę i mąkę. Podlej piwem, wrzuć listek laurowy, przykryj i duś wieprzowinę na półmiękko.
Dodaj grzyby, tymianek i duś dalej do miękkości. Dopraw śmietaną, solą i pieprzem. Podawaj z podsmażonymi gnocchi ziemniaczanymi.Źródło: Na żywo