Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Włoskie ravioli"
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1580
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1580
Składniki
Przygotuj farsz. Masło rozpuść, dodaj posiekany czosnek i podsmaż. Wrzuć szpinak, ricottę i parmezan. Dopraw solą i pieprzem. Z podanych składników zagnieć ciasto i podziel na 2 części. Rozwałkuj.
Na jednym placku wyłóż łyżkę farszu i przykryj drugim. Dociśnij palcami. Wytnij kwadraty wzdłuż dociśnięć. Pierogi zagotuj. Podawaj z duszonymi kurkami.Źródło: Na żywo