Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wyśmienite naleśniki z wątróbką"
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 741
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 166
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31368
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 437
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 741
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 166
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31368
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 437
Składniki
Wszystkie na ciasto dokładnie wymieszaj. Usmaż naleśniki na mocno rozgrzanym oleju.
Wątróbkę umyj i pokrój na drobne kawałki. Przesmaż ją na złoty kolor i dodaj pocięte w plasterki warzywa.
Dopraw całość do smaku solą oraz pieprzem i duś 15 minut, stale podlewając wodą.
Nałóż przygotowany farsz na naleśniki i zwiń je w trójkąty. Podawaj z kiszoną kapustą.
<strong>Przepis nadesłała: Olga Zabielska</strong>Źródło: Kurier TV