Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wyśmienite naleśniki z wątróbką"
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19855
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 494
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6902
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242950
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19855
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 494
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6902
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242950
Składniki
Wszystkie na ciasto dokładnie wymieszaj. Usmaż naleśniki na mocno rozgrzanym oleju.
Wątróbkę umyj i pokrój na drobne kawałki. Przesmaż ją na złoty kolor i dodaj pocięte w plasterki warzywa.
Dopraw całość do smaku solą oraz pieprzem i duś 15 minut, stale podlewając wodą.
Nałóż przygotowany farsz na naleśniki i zwiń je w trójkąty. Podawaj z kiszoną kapustą.
<strong>Przepis nadesłała: Olga Zabielska</strong>Źródło: Kurier TV