Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wytrawna crostata"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 95
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 95
Składniki
na ciasto zagnieć, rozwałkuj i wylep nim dno oraz boki formy.
Boczek pokrój w paski, podsmaż na suchej patelni. Dorzuć posiekaną szalotkę oraz grzyby. Podduś, wymieszaj ze startym serem. Dopraw solą i pieprzem.
Rozłóż farsz na cieście, a jego wystające boki posmaruj jajkiem.
Piecz danie 20 minut w 200°C.
40 min ? Stopień trudności: średni ? Kalorie: 390
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>Źródło: Super TV