Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste delikatne roladki z dodatkiem ketchupu i pieczarek, zatopionych w serze to moja propozycja na obiadek.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4201
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416590
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4201
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416590
Składniki
1. Schab kroimy w plastry, rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Szczypiorek drobno siekamy dodajemy do grzybów.
7. Każdy płat schabu smarujemy cienko ketchupem.
8. Kładziemy po plasterku żółtego sera.
9. Nakładamy farsz.
10. Zwijamy roladki.
11. Moczymy w roztrzepanym widelcem jajku.
12. Obtaczamy w bułce tartej.
13. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
14. Roladki gotowe. 15. Smacznego.