Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste delikatne roladki z dodatkiem ketchupu i pieczarek, zatopionych w serze to moja propozycja na obiadek.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 910
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23008
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15421
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 910
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23008
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15421
Składniki
1. Schab kroimy w plastry, rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Szczypiorek drobno siekamy dodajemy do grzybów.
7. Każdy płat schabu smarujemy cienko ketchupem.
8. Kładziemy po plasterku żółtego sera.
9. Nakładamy farsz.
10. Zwijamy roladki.
11. Moczymy w roztrzepanym widelcem jajku.
12. Obtaczamy w bułce tartej.
13. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
14. Roladki gotowe. 15. Smacznego.