Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
banalne i pyszne :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18458
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18458
Składniki
Kuskus zrobić według przepisu na opakowaniu.
Pomidory obrać, pokroić i poddusić z sosem chili. Dodać do zrobionej kaszki kuskus.
Cukinię umyć, pokroić w dość cienkie plasterki (nie obierać). Wysmarować spód foremki lub naczynia żaroodpornego oliwą i ułożyć 3/4 cukinii, na to nałożyć kuskus i resztę cukinii.
Ser żółty zetrzeć na tarce, posypać wierzch i zapiekać w piekarniku w temperaturze 180 stopni ok. 30 minut (aż ser się lekko zarumieni).