Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
banalne i pyszne :)
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1753
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 255
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 226
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1753
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 255
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 226
Składniki
Kuskus zrobić według przepisu na opakowaniu.
Pomidory obrać, pokroić i poddusić z sosem chili. Dodać do zrobionej kaszki kuskus.
Cukinię umyć, pokroić w dość cienkie plasterki (nie obierać). Wysmarować spód foremki lub naczynia żaroodpornego oliwą i ułożyć 3/4 cukinii, na to nałożyć kuskus i resztę cukinii.
Ser żółty zetrzeć na tarce, posypać wierzch i zapiekać w piekarniku w temperaturze 180 stopni ok. 30 minut (aż ser się lekko zarumieni).