Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na klasyczną fasolkę w sosie pomidorowym w nowym wydaniu! Prosty przepis! Tylko kilka składników! Szybko i smacznie!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 232
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4925
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4815
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44847
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 469
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 232
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4925
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4815
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44847
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 469
Składniki
Do dużej miski wlewamy przecier pomidorowy, dodajemy powidła, sos sojowy, pieprz oraz wędzoną paprykę. Mieszamy.
Do tak przygotowanego sosu dodajemy fasolę, suszone pomidory i 150g tartego sera. Dokładnie mieszamy.
Przygotowaną fasolkę przelewamy do naczynia żaroodpornego. Potrawę pieczemy bez przykrycia przez pół godziny w 180 stopniach z termoobiegiem, następnie porcję zapieczonej fasolki przekładamy do kokilek do zapiekania
Każdą porcję fasolki posypujemy pozostałym serem i zapiekamy do momentu aż ser się rozpuści.
Gotową potrawę podajemy z ulubionym świeżym pieczywem. Smacznego.