Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na klasyczną fasolkę w sosie pomidorowym w nowym wydaniu! Prosty przepis! Tylko kilka składników! Szybko i smacznie!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336692
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4041
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423172
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2614
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336692
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4041
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423172
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2614
Składniki
Do dużej miski wlewamy przecier pomidorowy, dodajemy powidła, sos sojowy, pieprz oraz wędzoną paprykę. Mieszamy.
Do tak przygotowanego sosu dodajemy fasolę, suszone pomidory i 150g tartego sera. Dokładnie mieszamy.
Przygotowaną fasolkę przelewamy do naczynia żaroodpornego. Potrawę pieczemy bez przykrycia przez pół godziny w 180 stopniach z termoobiegiem, następnie porcję zapieczonej fasolki przekładamy do kokilek do zapiekania
Każdą porcję fasolki posypujemy pozostałym serem i zapiekamy do momentu aż ser się rozpuści.
Gotową potrawę podajemy z ulubionym świeżym pieczywem. Smacznego.