Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, syty i szybki obiad.
Polecam.
Odsłon: 691
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36128
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 197
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 344
Polecam.
Odsłon: 691
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36128
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 197
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 344
Składniki
Ugotować ryż i wyłożyć na spód naczynia żaroodpornego. Polać odrobiną majonezu i keczupu. Posypać 1/3 startego żółtego sera.
Pokroić filety w niedużą kostke, wymieszać z przyprawą gyros, usmażyć na rozgrzanym oleju. Dodać cebulę pokrojoną w kostkę i smażyć aż cebula będzie miękka.
Włożyć kurczaka do naczynia. Posypać 1/3 sera. Ułożyć pokrojone w plasterki ogórki konserwowe i pokrojoną w kostkę paprykę. Posypać resztą sera. Polać majonezem i keczupem.
Piec w temperaturze ok. 200 stopni aż do roztopienia i zbrązowienia sera.
Smacznego!