Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zapiekanka z mięsem mielonym i kapustą na kaszy.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 746
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 746
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Składniki
Kaszę gotuję w lekko osolonej wodzie. Odcedzam . Kapustę kroję drobno mieszam z mięsem melonym i doprawiam. Na dno naczynia żaroodpornego wysypuję kaszę. Na kaszy układam mielone z kapustą.
Przecier pomidorowy mieszam ze śmietaną i koperkiem . Zalewam zapiekankę . Piekę 20 minut w tem. 170stopni. Po tym czasie na zapiekankę rozkładam pokrojony w plastry ser i piekę jeszcze 15 minut.