Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę pomysłu a wędlina ze świąt się przyda.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7545
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 33
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 77
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257557
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7545
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 33
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 77
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257557
Składniki
Wykonanie: Kaszę ugotować według opisu na opakowaniu, a cebulę posiekać i usmażyć na odrobinie tłuszczu. Wędlinę pokroić, przysmażyć przez chwilę z cebulą, wymieszać z ugotowaną kaszą, odsączonym groszkiem i przyprawami do smaku. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem, posypać bułka tartą, przełożyć potrawę i obłożyć plasterkami sera. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 20 minut do zrumienienia.