Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące danie na bezmięsny obiad lub kolację na ciepło. Polecam.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2382
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1535
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 454
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2382
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1535
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 454
Składniki
Ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie. Na kilku łyżkach oleju zeszklić pokrojonego pora, cebule, papryczkę chili i czosnek. Brokuł podzielić na różyczki obgotować pięć minut w solonej wodzie. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem. Na dnie ułożyć warstwę pokrojonych ziemniaków. Na nie pokrojone pomidory. Potem zeszklone na oleju warzywa. Całość posypać przyprawami i przykryć plasterkami żółtego sera. Zapiekać w 200 st. C 20-30 minut.