Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka wegetariańska z dwoma serami. Przepyszna na ciepło i zimno. Będzie dobra zarówno z brokułem jak i z kalafiorem.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 175
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 183
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 175
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 183
Składniki
Brokuła podzielić na różyczki a łodygę obrać i drobno pokroić i ugotować w osolonej wodzie 5-6 minut, odcedzić. W misce wymieszać jogurt z jajami, skórką cytrynową, przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz pokruszoną fetą i z 1/2 opnkowania sera mozzarella. Do wymieszaj masy dodać brokuła i wymieszać. Przelać całość do naczynia do zapiekania a na wierzchu rozsypać resztę mozzarelli. Zapiekać 20-30 minut w 190 stopni C do zrumienienia. Po wyjęciu posypać natką.