Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i bardzo smaczna:)
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 812
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 72
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 812
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 72
Składniki
Foremkę wysmarować masłem. Cukinię pokroić w plastry i dać na spód naczynia. Na wierzch ułożyć plasterki bryndzy.
Na bryndzy ułożyć plasterki cukinii.
Zrobić sos jajeczny. Jajka roztrzepać ,dodać śmietanę,przeciśnięty czosnek,bazylię,sól,pieprz i maggi. Zalać cukinię i dać do nagrzanego piekarnika do 180st.
Zapiekać do zrumienienia,wyjąć i posypać startym serem . Zapiec do stopienia sera.
Smacznego życzę!