Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i bardzo smaczna:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1946
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2609
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1946
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2609
Składniki
Foremkę wysmarować masłem. Cukinię pokroić w plastry i dać na spód naczynia. Na wierzch ułożyć plasterki bryndzy.
Na bryndzy ułożyć plasterki cukinii.
Zrobić sos jajeczny. Jajka roztrzepać ,dodać śmietanę,przeciśnięty czosnek,bazylię,sól,pieprz i maggi. Zalać cukinię i dać do nagrzanego piekarnika do 180st.
Zapiekać do zrumienienia,wyjąć i posypać startym serem . Zapiec do stopienia sera.
Smacznego życzę!