Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i bardzo smaczna:)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2721
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1247
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 715
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 67
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2721
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1247
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 715
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 67
Składniki
Foremkę wysmarować masłem. Cukinię pokroić w plastry i dać na spód naczynia. Na wierzch ułożyć plasterki bryndzy.
Na bryndzy ułożyć plasterki cukinii.
Zrobić sos jajeczny. Jajka roztrzepać ,dodać śmietanę,przeciśnięty czosnek,bazylię,sól,pieprz i maggi. Zalać cukinię i dać do nagrzanego piekarnika do 180st.
Zapiekać do zrumienienia,wyjąć i posypać startym serem . Zapiec do stopienia sera.
Smacznego życzę!