Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i bardzo smaczna:)
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 195
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20178
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 195
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20178
Składniki
Foremkę wysmarować masłem. Cukinię pokroić w plastry i dać na spód naczynia. Na wierzch ułożyć plasterki bryndzy.
Na bryndzy ułożyć plasterki cukinii.
Zrobić sos jajeczny. Jajka roztrzepać ,dodać śmietanę,przeciśnięty czosnek,bazylię,sól,pieprz i maggi. Zalać cukinię i dać do nagrzanego piekarnika do 180st.
Zapiekać do zrumienienia,wyjąć i posypać startym serem . Zapiec do stopienia sera.
Smacznego życzę!