Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na wspaniałą rybę, prosty i sycący.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Składniki
Ziemniaki dokładnie myjemy i gotujemy w mundurkach. Studzimy.
Cebulę drobno siekamy, łososia rozdrabniamy i mieszamy z cebulą, solą, pieprzem i jogurtem.
Wystudzone ziemniaki obieramy i kroimy w plasterki. Układamy warstwę ziemniaków w formie, następnie wykładamy łososia i przykrywamy kolejną warstwą ziemniaków.
Zapiekamy 20 minut w temperaturze 180'