Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na wspaniałą rybę, prosty i sycący.
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17205
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3149
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 539
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 167
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2077
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17205
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3149
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 539
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 167
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2077
Składniki
Ziemniaki dokładnie myjemy i gotujemy w mundurkach. Studzimy.
Cebulę drobno siekamy, łososia rozdrabniamy i mieszamy z cebulą, solą, pieprzem i jogurtem.
Wystudzone ziemniaki obieramy i kroimy w plasterki. Układamy warstwę ziemniaków w formie, następnie wykładamy łososia i przykrywamy kolejną warstwą ziemniaków.
Zapiekamy 20 minut w temperaturze 180'