Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na wspaniałą rybę, prosty i sycący.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 312
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 717
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 734
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 312
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 717
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 734
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Składniki
Ziemniaki dokładnie myjemy i gotujemy w mundurkach. Studzimy.
Cebulę drobno siekamy, łososia rozdrabniamy i mieszamy z cebulą, solą, pieprzem i jogurtem.
Wystudzone ziemniaki obieramy i kroimy w plasterki. Układamy warstwę ziemniaków w formie, następnie wykładamy łososia i przykrywamy kolejną warstwą ziemniaków.
Zapiekamy 20 minut w temperaturze 180'