Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tego można użyć dowolnego makaronu, ja zazwyczaj używam tego, którego nie wykożystałam w wcałości do zupy. dlatego nazwa zapiekanka z resztek:) im więcej makaronu tym więcej ludzi się naje, ale ostrzegam to bardzo sycące. Jak daję wegete to nie daję już soli bo byłoby za słone. :) mozna to jeśc z keczupem :)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31251
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31251
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
Podsmażam na patelni kiełbasę, jak juz jest zarumieniona dodaję pokrojona w gubą kostkę cebule i czekam aż się zeszkli. Do tego wrzucam makaron. Podsmarzam. W tym samym czasie śmietanę dokładnie mieszam z wegetą aż się rozpuści i z pokroijonym dobniutko czosnkiem. Do makaronu dodaję ser pokrojony też w kostkę i czekam aż się roztopi, cały czas mieszam. Na koniec polewam to śmietaną. Jak zgęstnieje to znaczy że juz gotowe. Smacznego:)