Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
naczynie żaroodporne patelnia łyżka drewniana łyzeczka piekarnik
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 236
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 48
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17508
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 236
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 48
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17508
Składniki
1.Ugotuj makaron al dente 2.Pierś z kurczaka pokroić w kostkę doprawić przyprawami i smażyć na patelni z odrobiną oliwy 3.Mrożony szpinak podsmaż na patelni i odrobiną oliwy dodac 200g śmietany gałki muszkatołowej soli i pieprzu i 75 g sera 4. Mięso, sos z szpinakiem oraz makaron wymieszać i przełożyć do naczynia żaroodpornego. 5. Piec w 200° 15 min