Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
naczynie żaroodporne patelnia łyżka drewniana łyzeczka piekarnik
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
1.Ugotuj makaron al dente 2.Pierś z kurczaka pokroić w kostkę doprawić przyprawami i smażyć na patelni z odrobiną oliwy 3.Mrożony szpinak podsmaż na patelni i odrobiną oliwy dodac 200g śmietany gałki muszkatołowej soli i pieprzu i 75 g sera 4. Mięso, sos z szpinakiem oraz makaron wymieszać i przełożyć do naczynia żaroodpornego. 5. Piec w 200° 15 min