Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
naczynie żaroodporne patelnia łyżka drewniana łyzeczka piekarnik
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1441
Polecam.
Odsłon: 233
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 49
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 247
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1441
Polecam.
Odsłon: 233
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 49
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 247
Składniki
1.Ugotuj makaron al dente 2.Pierś z kurczaka pokroić w kostkę doprawić przyprawami i smażyć na patelni z odrobiną oliwy 3.Mrożony szpinak podsmaż na patelni i odrobiną oliwy dodac 200g śmietany gałki muszkatołowej soli i pieprzu i 75 g sera 4. Mięso, sos z szpinakiem oraz makaron wymieszać i przełożyć do naczynia żaroodpornego. 5. Piec w 200° 15 min