Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
naczynie żaroodporne patelnia łyżka drewniana łyzeczka piekarnik
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2401
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1877
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2401
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1877
Składniki
1.Ugotuj makaron al dente 2.Pierś z kurczaka pokroić w kostkę doprawić przyprawami i smażyć na patelni z odrobiną oliwy 3.Mrożony szpinak podsmaż na patelni i odrobiną oliwy dodac 200g śmietany gałki muszkatołowej soli i pieprzu i 75 g sera 4. Mięso, sos z szpinakiem oraz makaron wymieszać i przełożyć do naczynia żaroodpornego. 5. Piec w 200° 15 min