Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne, oryginalne danie obiadowe, które odmieni nudne posiłki, niby to co zwykle a jednak inaczej podane
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1753
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1538
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1826
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1753
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1538
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1826
Składniki
mięso oczyścić oraz przekroić wzdłuż na 2 części, lekko rozbijamy tłuczkiem, ale nie za mocno
pokroić cebulę w plastry
mięso posolić i popieprzyć, posypać ziołami prowansalskimi, na środku ułożyć ser, kilka plastrów cebuli, i masło (ew. wiórki masła), ciasno zrolować
roztrzepać jajko i dodać sól i pieprz, roladki najpierw obtaczamy w mące, potem w jajku, następnie w bułce tartej
smażymy na oleju na małym ogniu do zrumienienia, po obróceniu roladek na drugą stronę – przykrywamy patelnię pokrywką, aby mięso w środku nie było surowe