Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 25-03-2012
Bardzo kaloryczne!!!!!!!!!!!
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2890
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 650
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 200
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 829
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 293
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2890
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 650
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 200
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 829
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 293
Składniki
Kapustę główkę obgotować jak na gołąbki.Wody nie wylewać.Rozdzielić liście.W tym czasie wstawiam w drugim garnku opłukaną kiszoną kapustę,obgotowuję jeśli jest za kwaś na odlewam wodę i jeszcze raz zalewam i gotuje z przyprawami w połowie gotowania (próbuje) wsypuje kaszę i obsmażony z cebulą na smalcu boczek.wystudzone wkładam do liści i zawijam jak gołąbki,układam w garnku zalewam wodą po gotowaniu liści gotuję do miękkości .Najlepiej smakują obsmażone na smalcu ze skwarkami na rumiano.Składniki podałam mniej więcej,bo sama robię na tzw oko więc ciężko mi jest podać dokładne proporcje.