Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na pyszne soczyste żeberka.
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 46
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 691
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2251
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 43
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 46
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 691
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2251
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 43
Składniki
1. Żeberka myjemy i kroimy na mniejsze kawałku, doprawiamy pomysłem na soczyste żeberka i solimy. 2. Mięso układamy w rękawie do pieczenia i pieczemy 40 minut w 180°C.
3. Po upieczeniu odlewamy sos i układamy w naczyniu. 4. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 5. Dodajemy przecier, czosnek, sól, pieprz, ketchup podlewamy szklanką wody i chwilę gotujemy. 6. Na koniec sos łączymy z fasolą ( bez zalewy) i polewamy mięso.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.