Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŻebeRRRRRRRRRRka <3 YuMMMMMMMMMMMMY! <3
Przygotowanie idealnego posiłku to sztuka, która łączy w sobie harmonię smakó...
Odsłon: 243
Wieprzowy gulasz podany z makaronem spaghetti.
Odsłon: 78
Dobre czasy to ciasto, które łączy w sobie puszyste ciasto drożdżowe i pyszny...
Odsłon: 88
Pieczenie rolady schabowej to zajęcie dość pracochłonne. Mięso zwykle poddawa...
Odsłon: 814
Przygotowanie idealnego posiłku to sztuka, która łączy w sobie harmonię smakó...
Odsłon: 243
Wieprzowy gulasz podany z makaronem spaghetti.
Odsłon: 78
Dobre czasy to ciasto, które łączy w sobie puszyste ciasto drożdżowe i pyszny...
Odsłon: 88
Pieczenie rolady schabowej to zajęcie dość pracochłonne. Mięso zwykle poddawa...
Odsłon: 814
Składniki
Żeberka myjemy, osuszamy i dzielimy na porcje. Oprószamy solą i mąką. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz, podsmażamy mięso i przekładamy do rondla. Na tłuszczu ze smażenia żeberek podsmażamy cebulę pokrojoną w talarki. Cebulę przekładamy do mięsa. Marchew, pietruszkę, seler obieramy, kroimy w słupki. Ogórki kroimy na plasterki. Warzywa przekładamy do mięsa, dodajemy liść laurowy, ziele angielskie, zalewamy bulionem. Danie dusimy pod przykryciem (na średnim ogniu) przez 40 min.