Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Żeberka panierowane"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 266
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Żeberka pokrój, ugotuj w osolonej wodzie (możesz dodać włoszczyznę).
Osącz, wyjmij kości, a w ich miejsce włóż żółty ser. Posyp solą i słodką papryką, obtocz w majonezie i mieszance bułki tartej z czipsami.
Usmaż na oleju. Jeśli ktoś nie lubi takiej panierki, może żeberka panierować w jajku i bułce tartej.
<strong>Przepis przysłała Anna Tokarska z Łąk Zawistowskich.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie