Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Żeberka panierowane"
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3880
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1011
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34238
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 575
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3880
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1011
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34238
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 575
Składniki
Żeberka pokrój, ugotuj w osolonej wodzie (możesz dodać włoszczyznę).
Osącz, wyjmij kości, a w ich miejsce włóż żółty ser. Posyp solą i słodką papryką, obtocz w majonezie i mieszance bułki tartej z czipsami.
Usmaż na oleju. Jeśli ktoś nie lubi takiej panierki, może żeberka panierować w jajku i bułce tartej.
<strong>Przepis przysłała Anna Tokarska z Łąk Zawistowskich.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie