Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie obiadowe.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101498
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1976
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5833
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5838
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101498
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1976
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5833
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5838
Składniki
Żeberka umyć, osuszyć i pokroić na mniejsze kawałki.
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Ułożyć żeberka.
Kapustę kiszoną odcisnąć z nadmiaru soku (jeżeli jest bardzo kwaśna, to przepłukać w zimnej wodzie i odcisnąć). Ułożyć na żeberkach. Wierzch posypać przyprawą grillową i skropić olejem.
Naczynie z żeberkami i kapustą wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec ok. 1,5 godziny w temperaturze 180ºC.