Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie obiadowe.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1122
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4762
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1409
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1122
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4762
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1409
Składniki
Żeberka umyć, osuszyć i pokroić na mniejsze kawałki.
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Ułożyć żeberka.
Kapustę kiszoną odcisnąć z nadmiaru soku (jeżeli jest bardzo kwaśna, to przepłukać w zimnej wodzie i odcisnąć). Ułożyć na żeberkach. Wierzch posypać przyprawą grillową i skropić olejem.
Naczynie z żeberkami i kapustą wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec ok. 1,5 godziny w temperaturze 180ºC.