Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na niedzielny obiad i nie tylko .
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1679
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1473
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1468
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1682
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1679
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1473
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1468
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1682
Składniki
Żeberka pokroić na dwa paski doprawić marynatą. Odstawić na godzinę do lodówki. Następnie wypłukać kapustę pod bieżącą wodą. Usmażyć na smalcu kapustę dodać pieprz i sól oraz ziele angielskie z liściem laurowym.
Żeberka wyjmij z marynaty odsmaż na patelni na oleju.Do naczynia żaroodpornego włóż połowę usmażonej kapusty potem ułóż żeberka na kapuście,następnie resztę kapusty rozprowadź na żeberkach.Nagrzej piekarnik na 180 stopni przykryj folią aluminiowa bądź przykryciem piec przez 2 godz.