Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na niedzielny obiad i nie tylko .
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 896
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4528
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1149
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 514
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 896
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4528
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1149
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 514
Składniki
Żeberka pokroić na dwa paski doprawić marynatą. Odstawić na godzinę do lodówki. Następnie wypłukać kapustę pod bieżącą wodą. Usmażyć na smalcu kapustę dodać pieprz i sól oraz ziele angielskie z liściem laurowym.
Żeberka wyjmij z marynaty odsmaż na patelni na oleju.Do naczynia żaroodpornego włóż połowę usmażonej kapusty potem ułóż żeberka na kapuście,następnie resztę kapusty rozprowadź na żeberkach.Nagrzej piekarnik na 180 stopni przykryj folią aluminiowa bądź przykryciem piec przez 2 godz.