Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na niedzielny obiad i nie tylko .
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10694
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3355
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10694
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3355
Składniki
Żeberka pokroić na dwa paski doprawić marynatą. Odstawić na godzinę do lodówki. Następnie wypłukać kapustę pod bieżącą wodą. Usmażyć na smalcu kapustę dodać pieprz i sól oraz ziele angielskie z liściem laurowym.
Żeberka wyjmij z marynaty odsmaż na patelni na oleju.Do naczynia żaroodpornego włóż połowę usmażonej kapusty potem ułóż żeberka na kapuście,następnie resztę kapusty rozprowadź na żeberkach.Nagrzej piekarnik na 180 stopni przykryj folią aluminiowa bądź przykryciem piec przez 2 godz.