Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tego dania można wykorzystać ziemniaki z wczorajszego obiadu.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1346
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5867
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8844
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18539
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1346
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5867
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8844
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18539
Składniki
Ziemniaki przepuścić przez praskę,dodać ser pokrojony w małą kostkę,jajka i zioła,w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.Uformować 14 podłużnych "kiełbasek",opanierować w bułce tartej,usmażyć na rozgrzanym oleju na ciemnozłoty kolor.
Podawać z kwaśną śmietaną.