Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, niedrogie a bardzo dobre
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1100
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1100
Składniki
ziemniaki obrać, ugotować w osolonej wodzie.
Kiełbasę pokroić w plastry, cebulę w piórka, razem dusić pod przykryciem na wolnym ogniu.
Gdy cebula będzie miękka dolewamy odrobiny mleka tak, by powstał gęsty sos.
Kiełbasę i cebulę układamy na ziemniakach, polewamy sosem.