Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5677
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1142
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12268
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5178
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1559
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5677
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1142
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12268
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5178
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1559
Składniki
Warzywa obrać i pokroić w plastry. Wędlinę pokroić w kostkę.
Na dno naczynia położyć 3 paski smalce grubości 5mm i wyłożyć kapustą aby ziemniaki nie przywarły się do dna, na to warstwa ziemniaków posolić popieprzyć, na to buraki, marchewka, wędlina, cebula, jeden pasek smalcu ziemniaki sól, pieprz i czynności powtórzyć na samej górze mają być ziemniaki sól, pieprz i 2- 3 paski smalcu.
Piec (gotować) w domu na palniku pod przykryciem przez ok. 1,5 gdz Można piec też na ognisku. czas sprawdzać czy są ziemniaki miękkie.
Smacznego!