Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ziemniaki z boczkiem"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 361
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 361
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Ziemniaki pokrój w plasterki, papryki – na kawałki, cebulę – posiekaj. Usmaż boczek z cebulą, papryką, ziemniakami.
Jajka wymieszaj z serem, natką, śmietaną, przypraw. Zalej ziemniaki. Smaż na wolnym ogniu, aż masa się zetnie. Możesz też zapiec w piekarniku.
Agata Skiba z Łabędziowa</strong>Źródło: Takie jest życie