Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane ziemniaki zachwycą każdego. Przepis pochodzi z 414. odcinka programu "Ewa gotuje".
Ziemniaki wyszorować, pokroić na ósemki i ułożyć na blasze wyścielonej papierem. Skropić oliwą, przyprawić solą i rozmarynem. Upiec w piekarniku (30-40 minut w 200 st. C).
Posiekaną cebulę zeszklić na maśle. Pod koniec dodać drobno pokrojony czosnek, po chwili pomidory z puszki wraz z sokiem i pomidory suszone. W razie potrzeby podlać wodą. Doprawić do smaku solą i pieprzem oraz oregano i mielonym kminkiem. Dusić przez 15 minut. Zmiksować na gładko.
Podawać do pieczonych ziemniaków.
Koniecznie wypróbujcie to danie. Przepis pochodzi z 423 odcinka programu "Ewa...
Odsłon: 915
Soczyste i kruche żeberka w aromatycznym sosie z zielonego pieprzu. Przepis p...
Odsłon: 2383
Zdrowe i bezglutenowe placki brokułowe z dodatkiem aromatycznego grzybowego s...
Odsłon: 3546
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 304
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 33001
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31612
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9589
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 304
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 33001
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31612
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9589
Składniki
Ziemniaki wyszorować, pokroić na ósemki i ułożyć na blasze wyścielonej papierem. Skropić oliwą, przyprawić solą i rozmarynem. Upiec w piekarniku (30-40 minut w 200 st. C).
Posiekaną cebulę zeszklić na maśle. Pod koniec dodać drobno pokrojony czosnek, po chwili pomidory z puszki wraz z sokiem i pomidory suszone. W razie potrzeby podlać wodą. Doprawić do smaku solą i pieprzem oraz oregano i mielonym kminkiem. Dusić przez 15 minut. Zmiksować na gładko. Podawać do pieczonych ziemniaków.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z białym serem
Dania główne
Pstrąg z grilla
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Pierogi z białym serem
Pyszne pierogi z białym serem polane przesmażoną śmietaną i posypane cukrem i...
Odsłon: 12
Pstrąg z grilla
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 32