Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i pożywne danie na obiad.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 117
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31275
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 410
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 117
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31275
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 410
Składniki
Wykonanie: Paprykę umyć, oczyścić, drobno posiekać, przełożyć na patelnię z masłem i posypać kurkumą. Następnie wrzucić pęczak i smażyć powoli, przez 10 minut stale mieszając. Wlać gorącą wodę, przyprawić do smaku i gotować pod przykryciem przez pół godziny. Na 5 minut przed końcem gotowania, dodać odcedzony groszek, posiekaną natkę pietruszki, zamieszać i podawać.