Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i pożywne danie na obiad.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 437
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 32
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 964
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 251
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37497
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 437
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 32
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 964
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 251
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37497
Składniki
Wykonanie: Paprykę umyć, oczyścić, drobno posiekać, przełożyć na patelnię z masłem i posypać kurkumą. Następnie wrzucić pęczak i smażyć powoli, przez 10 minut stale mieszając. Wlać gorącą wodę, przyprawić do smaku i gotować pod przykryciem przez pół godziny. Na 5 minut przed końcem gotowania, dodać odcedzony groszek, posiekaną natkę pietruszki, zamieszać i podawać.