Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 317
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2233
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 985
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 317
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2233
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 985
Składniki
Żołądki oczyścić i pokroić w paski, wrzucić do garnka zalać wodą, dodać marchewkę, pietruszkę ziele angielskie i liść laurowy, gotować miękkości. Do ugotowanych żołądków dodać posiekany koperek i czosnek, zagotować, zabielić śmietaną wymieszaną z mąką, doprawić solą i pieprzem. Podawać z puree ziemniaczanym