Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Żołądki drobiowe z ryżem"
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 534
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1420
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 116
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 397
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 534
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1420
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 116
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 397
Składniki
Ryż ugotuj wg przepisu. Żołądki umyj, podsmaż na oliwie. Cebulę pokrój w piórka, dodaj do żołądków, podsmaż. Pieczarki oczyść, pokrój, dodaj do żołądków, smaż, aż odparują.
Mąkę rozrób z 1/4 szklanki wody, dodaj do żołądków, zagotuj. Posyp koperkiem, przypraw do smaku. Podawaj z ryżem.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,90 złŹródło: Chwila dla Ciebie