Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Babeczki śliwkowe z kruszonką"
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6203
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1036
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 460
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6203
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1036
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 460
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Cukier z Domaszna</strong>
Kruszonka: zagnieć, schłodź.
Śliwki wypestkuj, pokrój w kostkę. Suche i mokre oddzielnie połącz w miskach. Mokre wlej do suchych, wymieszaj. Wsyp śliwki, połącz. Ciastem napełnij foremki do babeczek, obficie posyp kruszonką. Piecz około 20 minut w temp. 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie