Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 508
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 956
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 242
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 508
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 956
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 242
Składniki
MASŁO UTRZEĆ Z CUKREM,CUKREM WANILINOWYM I SOLĄ NA PUSZYSTA MASĘ
CAŁY CZS UCIERAJAC DODAWAĆ O 1 JAJU
DOSYPAĆ PRZESIANĄ MĄKĘ I PROSZEK DO PIECZENIA.
CZEKOLADĘ ROZPUŚCIĆ DODAĆ DOCIASTA, WYMIESZAĆ
FORMĘ DO BARANKA POSMAROWAĆ MASŁEM,OBSYPAĆ MĄKĄ.
CIASTO PRZEŁOŻYC DO BLASZKI.
PIEC 40 MIN. W TEMP.200
UDEKOROWAĆ WEDŁUG UZNANIA.