Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto czekoladowe z mini biszkoptami ,idealne na różne okazje, ładnie wygląda i prezentuje się na stole.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5359
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 943
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 156
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5359
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 943
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 156
Składniki
Jajka ubij z cukrem dodaj olej , mleko oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i kakao. Czekoladę pokrój w kostkę dodaj do ciasta. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Keksówkę o wymiarach 20x12 posmaruj olejem za pomocą pędzelka i wylej pół ciasta , ułóż na nim mini biszkopty , przykryj drugą częścią ciasta. Na wierzch ułóż pozostałe biszkopty.
Ciasto piecz około 35 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.