Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowe, bez cukru i mąki!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11421
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4968
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1187
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9985
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1475
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11421
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4968
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1187
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9985
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1475
Składniki
Kaszę jaglaną opłukać i ugotować ze stevią.
Ugotowaną kaszę (i najlepiej ostudzoną) zblendować z bananem i białkami, a następnie wyłożyć do blaszki/formy.
Na wierzchu posypać borówkami (lekko je wciskając w ciasto).
Ciasto piec około 40 minut w temperaturze 180 stopni.