Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i mega szybkie w wykonaniu
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 11
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 21
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 297
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2516
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 399
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 11
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 21
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 297
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2516
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 399
Składniki
Ciasto francuskie pieczemy w piekarniku w formie wg swojego uznania na 20 min 180st. Śmietanę ubijamy i dodajemy łyżkę cukru pudru, Galaretkę robimy wg przepisu na opakowaniu i studzimy, Ciasto studzimy układamy maliny i zalewamy galaretkę czekamy ąz zastygnie ( w lodówce) potem nakładamy ubitą śmietanę i na to maliny wstawiamy do lodówki