Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszka
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4210
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154658
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1008
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 414
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4210
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154658
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1008
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 414
Składniki
Nagrzać piekarnik do 180 stopni. Margarynę rozpuścić w rondelku, dodać zimne mleko i jajko. Lekko ubić ręczną trzepaczką. Połączyć suche składniki z mokrymi. Delikatnie wymieszać drewnianą łyżką. Przełożyć ciasto do specjalnej formy na muffinki lub wyłożyć do papilotek. Wstawić do piekarnika i piec przez 20 - 25 min