Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deser jest orzeźwiający, mało kaloryczny.....................SMACZNEGO!!!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4051
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154653
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1004
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 411
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4051
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154653
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1004
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 411
Składniki
truskawki obrać, opłukać połowę truskawek i zmiksować z maślanką
do maślanki wlać przestudzoną truskawkową galaretkę rozpuszczoną w 180ml gorącej wody, wlać do np. keksówki szklanej i do lodówki do stężenia
resztę truskawek pokroić na plastry, rozłożyć na maślance i wlać tężejącą galaretkę cytrynową rozpuszczoną w 200 ml gorącej wody i wymieszaną z 200 ml maślanki, schować do lodówki najlepiej na całą noc