Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Deserowa tęcza"
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 492
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 936
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 492
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 936
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Składniki
Podgrzej żółtka, cukier i mleko. Wymieszaj. 2. Żelatynę rozpuść w 3 łyżkach wody, wystudź, wlej do kremu. 3. Podziel na 2 porcje. Do jednej dodaj morele, do drugiej truskawki. 4. Wlej warstwami, dodaj bitą śmietanę.
<strong>Urszula Świeca z Hrubieszowa</strong>Źródło: Super TV